Την πόρτα της εξόδου από τη συζυγική στέγη έδειξε η γνωστή δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ στον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το Reuters και την Huffington Post (τη γαλλική έκδοση διευθύνει η Σινκλέρ), η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, το στήριγμά του, η Αν Σινκλέρ, ζήτησε διαζύγιο από τον Γάλλο γόη και πλέον τραβά χωριστούς δρόμους…

Βέβαια, η πορεία του Mr. Dominique στον εργασιακό και ερωτικό βίο… ήταν θυελλώδης. Να θυμίσουμε μονάχα τις ερωτικές περιπέτειες με την καμαριέρα του Sofitel, τα call girl, τις μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση από διάφορες δροσερές υπάρξεις και το σκάνδαλο με τις ιερόδουλες γνωστής ροζ συνοικίας του Παρισιού.


(Το πρωτοσέλιδο της Huffighton Post)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την καμαριέρα στον… χωρισμό!

Παλιές... καλές εποχέςΟ πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, μετά την πολιτική του καριέρα, είδε να μπαίνει άδοξο τέλος και στην οικογενειακή του κατάσταση, περίπου έναν χρόνο μετά τη σύλληψή του για βιασμό στη Νέα Υόρκη…

Η σύζυγός του, Αν Σινκλέρ, που είχε σταθεί δίπλα του σε όλη αυτήν την περιπέτεια, φαίνεται ότι ολοκλήρωσε τον ρόλο της και πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει και ζει σε ξεχωριστές κατοικίες, σύμφωνα με το Reuters.

Ένα φιλικό του πρόσωπο ανέφερε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι ο Στρος-Καν έχει πέσει σε κατάθλιψη λόγω του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει επαγγελματικά και όχι μόνο.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο στα οποία αναφερόταν ότι η Σινκλέρ «πέταξε έξω από το σπίτι» τον Στρος-Καν, έπειτα από 20 χρόνια γάμου και ένα εντυπωσιακό φινάλε…

Η καμαριέρα…

Τον Μάιο του 2011 ξεκινά ο Γολγοθάς του Στρος Καν. Ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ συνελήφθη στο Με την... πρώην σύζυγό τουαεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, γιατί προσπάθησε να βιάσει μια καμαριέρα! Όπως γράφουν όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο κύριος ΔΝΤ συνελήφθη από τις αμερικανικές Αρχές την ώρα που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει από τις Η.Π.Α στο Παρίσι!

Ο 62χρονος «μεγάλος γόης», όπως τον αποκαλούν, άρπαξε την καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel, την έριξε στο κρεβάτι και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ!

Η καμαριέρα πάλεψε μαζί του και ύστερα από λίγο κατάφερε να βγει έντρομη έξω από το δωμάτιο, ενώ ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έσπευσε να αναχωρήσει για το αεροδρόμιο Κένεντι, ξεχνώντας μάλιστα, από την ταραχή του προφανώς, το κινητό του στο ξενοδοχείο!

Σαρκοζί-Στρος ΚανH 32χρονη καμαριέρα περιέγραψε ότι μπήκε στη σουίτα του Καν, η οποία κόστιζε 2.120 ευρώ τη βραδιά, για να την καθαρίσει, επειδή της είπαν από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου ότι ήταν άδεια!

Τότε ήταν που αντίκρισε τον ολόγυμνο Καν να βγαίνει από το μπάνιο. Προσπάθησε να της βγάλει τα εσώρουχα και την πίεσε να του κάνει στοματικό σεξ. Ακολούθησε πάλη, η κοπέλα έπεσε μέσα στο μπάνιο. Κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής με ελαφρά τραύματα.

Έπειτα από δικαστήρια, διασυρμό και μπαράζ δημοσιευμάτων, «μίλησαν» οι κάμερες ασφαλείας. Τότε άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να αποδεικνύεται «φούσκα» το ερωτικό σκάνδαλο του αιώνα.

Μετά την επιστροφή του στη Γαλλία, ο Ντομινίκ Στρος Καν κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους,Δημοσιογράφος που τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση που συνδέονται με τον Νικολά Σαρκοζί, ως υπευθύνους για την πλεκτάνη.

«Δεν περίμενα να φτάσουν μέχρι εκεί» είπε, προσθέτοντας ότι «πιθανόν από πολιτικής σκοπιάς να με διέκρινε αφέλεια». «Ο χειρισμός της υπόθεσης έγινε από πρόσωπα που είχαν πολιτικά συμφέροντα» τόνισε και εξήγησε πως δεν πίστευε ότι το σκάνδαλο αυτό καθεαυτό ήταν στημένο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το χειρίστηκαν εν συνεχεία οι αντίπαλοί του, για να «τσαλακώσουν» την εικόνα του. Όσον αφορά στο περιστατικό με την Ντιαλό, υποστήριξε ότι η πράξη έγινε συναινετικά.


(To σπίτι τους στην Ουάσινγκτον)

Η υπόθεση Κάρλτον

Τη διενέργεια δικαστικής έρευνας για τις κατηγορίες περί «μαστροπείας και σύστασης συμμορίας» διέταξε τον Μάρτιο του 2012 το γαλλικό δικαστήριο εις βάρος του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ, στο πλαίσιο της υπόθεσης του ξενοδοχείου Κάρλτον.

«Με κατηγορηματικό τρόπο κατέθεσε πως δεν είναι ένοχος για κανένα από τα γεγονότα αυτά, καθώς δεν είχε την παραμικρή γνώση πως οι γυναίκες που συναντούσε ενδέχετο να είναι ιερόδουλες» τόνισε ο Ρισάρ Μαλκά, ένας από τους συνηγόρους του Ντομινίκ Στρος Καν.

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κατέθεσε στους δικαστές στη Λιλ για την υπόθεση αυτή. Αρχικά είχε κλητευθεί για να εξεταστεί για «συνέργεια σε μαστροπεία» και «κατάχρηση δημοσίων αγαθών».

Τα αδικήματα αυτά τιμωρούνται με κάθειρξη πέντε έως είκοσι ετών.

Οι δικαστές προσπαθούσαν κυρίως να προσδιορίσουν σε ποιο βαθμό ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου γνώριζε ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν στις βραδιές ακολασίας, στις οποίες λάμβανε και αυτός μέρος, κυρίως στο Παρίσι και στην Ουάσινγκτον, πληρώθηκαν.

Τα ροζ πάρτι της Ουάσινγκτον

Οι «ροζ» σκανδαλιές του Στρος-Καν δεν έχουν τέλος, με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να κατηγορείται για ακόμη έναν βιασμό. H υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο το 2012 ενώ είχε διαδραματιστεί το 2010.

Μία εκδιδόμενη γυναίκα, βελγικής υπηκοότητας, κατέθεσε μήνυση κατά του Ντομινίκ Στρος Καν και εναντίον άλλων τριών πρώην συνεργατών του -των επιχειρηματιών Φαμπρίς Παστζκόφσκι και Νταβίντ Ροκέ, καθώς και του επιθεωρητή Ζαν Κριστόφ Λαγκάρντ- για ομαδικό βιασμό.

Οι βασικές κατηγορίες αφορούσαν στα όσα συνέβησαν στα ροζ πάρτι της Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο του 2010.

Η Μαρί Αν Σ., η Βελγίδα που κατηγορεί τον Στρος – Καν, περιέγραψε μια βίαιη σκηνή που έζησε με τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ στις 16 Δεκεμβρίου του 2010.

«Ο Στρος Καν χρησιμοποίησε τη δύναμή του εναντίον μου. Μου κρατούσε τα χέρια. Μου τραβούσε τα μαλλιά, με πονούσε» ανέφερε η κοπέλα, κάνοντας λόγο για απόπειρα «σοδομισμού». «Αρνήθηκα και του είπα όχι… του είπα καθαρά ότι δεν ήθελα» πρόσθεσε η Βελγίδα, τονίζοντας ότι όλοι όσοι ήταν παρόντες δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης