ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ GR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημέρα γιορτής σήμερα. Κατ’ αρχήν διότι το επιτάσσει η παράδοση που θέλει να εορτάζεται η Τσικνοπέμπτη.

Αφετέρου διότι εμείς εδώ σας παρουσιάζουμε το δικό μας σπίτι. Την τηλεόραση GR, το ελληνικό κανάλι που πολύ σύντομα θα είναι κοντά σας. Η τηλεόραση είναι κατ’ εξοχήν ομαδικό σπορ. Θα σας ξεναγήσουμε λοιπόν στους χώρους, τα στούντιο, τις εγκαταστάσεις, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους ανθρώπους. Εμάς όλους…

Παρέα μας στην γιορτή αυτή θα είναι ο Πέτρος Θεοτοκάτος, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, ο Μάκης Αμβλιανίτης, το Latin συγκρότημα Buenos Aires, ο Raper Βο, o Νίκος Ζωϊδάκης, η Κατερίνα Στανίση και η Ζωή Τηγανούρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Κώστας Χαρδαβέλλας)

(Γιώργος Καραμέρος και Κιμ Κίλιαν)


(Μαρία Σινιώρη-Γιάννης Παπαθανάσης)

Η πρόσκληση είναι ανοικτή. Δεν απευθύνεται μόνον σε επωνύμους. Η τηλεόραση GR, άλλωστε, απευθύνεται στους τηλεθεατές της. Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Τα πράγματα είναι σοβαρά, η κατάσταση αμείλικτη, οι προσδοκίες μεγάλες, τα περιθώρια δραματικά στενά.

Σας περιμένουμε από τις 19.00 το απόγευμα, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι…

Η σημερινή γιορτή μεταδίδεται από την συχνότητα του ZOOM στην Αττική και από 20 περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα. Θα μας βλέπετε και θα μας ακούτε παντού. Από αυτές τις συχνότητες θα μεταδίδεται και το τηλεοπτικό πρόγραμμα από το κανάλι GR.

Εκτός, λοιπόν, από την τηλεοπτική συχνότητα του ZOOM στην Αττική τα περιφερειακά κανάλια που συνεργάζονται είναι τα εξής:



1) DELTA TV – ΕΒΡΟΣ

2) STAR ΔΡΑΜΑΣ

3) ENA CHANNEL – ΚΑΒΑΛΑ

4) ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ (NTV)

5) ΔΙΚΤΥΟ 1 – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

6) XTV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΗΜΑΘΙΑ, ΠΕΛΛΑ

7) DION TV- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΙΕΡΙΑ

8) ASTRA TV – ΒΟΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

9) TV 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ

10) IONIAN CHANNEL

11) CORFU CHANNEL- ΚΕΡΚΥΡΑ

12) ΟΡΤ (Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση) ΗΛΕΙΑΣ

13) SUPER B ΠΑΤΡΑΣ (ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ)

14) MAXTV –ΝΑΥΠΛΙΟ

15) ΑΡΚΑΔΙΚΗ TV – ΤΡΙΠΟΛΗ

16) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΜΕΣΣΗΝΙΑ

17) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

18) ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV – ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ

19) ΚΡΗΤΗ TV

20) ΖΕΥΣ TV- ΝΑΞΟΣ

Η μεγάλη προσπάθεια άρχισε…

Τα τηλεοπτικά συνεργεία πηγαινοέρχονται. Οι παραγωγοί περιμένουν υπομονετικά στα μοντάζ. Στο control room οι υπεύθυνοι των εκπομπών εναλλάσσονται. Οι πρόβες διαδέχονται η μία την άλλη. Στην αίθουσα σύνταξης οι συσκέψεις είναι συνεχείς. Επικρατεί ένα συντονισμένο μικροχάος, με την αγωνία να είναι έκδηλη στα πρόσωπα. Αρχίζουμε. Η περιπέτεια προ των πυλών.

Το ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, το δικό μας και δικό σας κανάλι, θα μπορείτε να το δείτε από την τηλεοπτική συχνότητα του Zoom στην Αττική και από 24 περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα από την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Η τηλεόραση GR, το ελληνικό κανάλι, κάθε ημέρα που περνά παίρνει μορφή. Αποκτά ταυτότητα. Γίνεται τηλεοπτική εικόνα. Φαίνεται στα μόνιτορ. Τα πρόσωπα, άλλα γνωστά και άλλα άγνωστα, προσαρμόζονται, ανιχνεύουν, προσπαθούν να ενσωματωθούν. Άλλα είναι προβληματισμένα. Όποιος έχει εργασθεί στο στήσιμο ενός καναλιού ξέρει. Μοιάζει με εκστρατεία. Λείπουν πάντα προμήθειες από την επιμελητεία. Τα μονοπάτια δεν είναι πάντα βατά. Οι άνθρωποι θέλουν ρέγουλα. Θέλουν τον τρόπο τους, τον χρόνο τους.

Οι εγκαταστάσεις του νέου καναλιού…


(Το στούντιο του «Κίτρινου Τύπου»)
 
Στήσαμε μία ομάδα από δημοσιογράφους και τεχνικούς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέα παιδιά. Σε εποχές κρίσης, μια τέτοια δυναμική είναι, πώς να το κάνουμε, ελπιδοφόρα. Το βλέπεις στα μάτια και το αφουγκράζεσαι στις κουβέντες.

Μας αποκαλούν ακόμη και τρελούς, διότι καταπιανόμαστε να στήσουμε τηλεόραση σε καιρούς κρίσης. Εμείς χαμογελάμε καλοκάγαθα, αμήχανα έστω, γιατί, αν και γνωρίζουμε τις δυσκολίες, η αίσθηση της δημιουργικής περιπέτειας υπερνικά τις όποιες αμφιβολίες.



Live περιήγηση στις εγκαταστάσεις του σταθμού μας:



Studio 1


(Προετοιμασίες για τα σκηνικά της «Ζούγκλας»)


(Ζούγκλα…)


(Το studio του δελτίου ειδήσεων)


(Το βεστιάριο)


(Το στούντιο του μεσημεριανού μαγκαζίνο του σταθμού με την Κιμ Κίλιαν)



(Το στούντιο του «Κίτρινου Τύπου» περιμένει τον οικοδεσπότη και τους προσκεκλημένους…)


(Τα φώτα και οι ρομποτικές κάμερες έτοιμες για… δράση)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης