Απίστευτες καταστάσεις έζησε ο νέος τεχνικός της Λέφσκι Σόφιας, Ιβάιλο Πέτεφ κατά την διάρκεια της παρουσίασης του από την ομάδα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου… μπούκαραν μέσα στην αίθουσα οπαδοί του συλλόγου και ανάγκασαν τον νεαρό τεχνικό, όχι απλά να σηκωθεί από τη θέση του, αλλά τον έγδυσαν και του έβγαλαν και τις δυο φανέλες που φορούσε με το έμβλημα της ομάδας τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί της Λέφσκι ήταν αντίθετοι με την πρόσληψή του (ο Πέτεφ επιλέχθηκε από τη διοίκηση της βουλγάρικης ομάδας για να πάρει την θέση του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς), καθώς θεωρούν πως αποτελεί υποστηρικτής της μισητής ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

«Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Αυτή η ομάδα δεν σε θέλει να προπονητή», του είπαν οι οπαδοί, που μπήκαν στην αίθουσα Τύπου! Με τους παρευρισκόμενους να… παγώνουν!

Το βλέμμα του Πέτεφ μαρτυρά τα συναισθήματα ενός ανθρώπου που φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή του, όμως φαίνεται πως οι οπαδοί ζητούσαν απλά έναν τρόπο για να τον εξευτελίσουν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι ο Πέτεφ ως ποδοσφαιριστής είχε περάσει την περίοδο 2007-08 από την Ελλάδα, όταν αγωνίστηκε για λογαριασμό των Τρικάλων και σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Λέφσκι –και παρά τα απίστευτα αυτά γεγονότα- παραμένει στη θέση του ως τεχνικός της ομάδας.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης