Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στις 29-30 Νοεμβρίου 2015 στο Ιράν, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Μάρδα, την υφυπουργό Βιομηχανίας, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη και αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών.

Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015, το πρόγραμμα του υπουργού περιλαμβάνει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιράν, Hassan Rouhani και με τον Ιρανό Υπουργό Εξωτερικών, κ. Mohammad Javad Zarif, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου. Ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, στη συνέχεια, με τον Πρόεδρο του Ιρανικού Κοινοβουλίου Ali Ardeshir Larijani και θα παραστεί σε εκδήλωση της Ελληνικής Πρεσβείας, στην οποία θα συμμετάσχουν μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής, καθώς και Ιρανών αξιωματούχων και επιχειρηματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015, κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί με τον Υπουργό Πετρελαίου, κ. Bijan Namdar Zanganeh και τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Abbas Ahmad Akhoundi.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα απευθύνει, τέλος, χαιρετισμό σε Ημερίδα με θέμα «Iran-Greece Forum: Undiscovered Opportunities» και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης σχετικά με τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, στην παρούσα περιφερειακή και διεθνή συγκυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης