Άρχισαν τα όργανα νωρίς νωρίς στην Προανακριτική και με την ορχήστρα να παίζει ένα συνεχές κρεσέντο. Τα φάλτσα ακούστηκαν με το καλημέρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά και τη φασαρία που ακολούθησε αμέσως μετά ανάμεσα στον Άδ. Γεωργιάδη της Νέας Δημοκρατίας και τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. Ο ευέξαπτος νεαρός βγήκε έξω φωνάζοντας, ενώ ο «φιλήσυχος» Άδωνις παρέμεινε στην αίθουσα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν μπορούσε να αφήσει ένα τέτοιο γεγονός ασχολίαστο.

«Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνοντας από την αίθουσα. «Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο» συνέχισε ο κ. Βενιζέλος, αφήνοντας βαρείς υπαινιγμούς για όσα διαδραματίζονται στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε καβγάς μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Άδ. Γεωργιάδη, διότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θεώρησε ότι ο κ. Γεωργιάδης με την τοποθέτησή του δημιουργούσε πέπλο προστασίας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε δηλώσει ότι παρέλαβε το στικάκι στις αρχές Αυγούστου του 2011. Αν και αρχικά ο κ. Διώτης είχε συμφωνήσει με την ημερομηνία αυτή, στην τελευταία του κατάθεση στην Προανακριτική ανέφερε ότι του το παρέδωσε το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου του 2011.

Σημειώνεται ότι η πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έχει διαπιστώσει άνοιγμα τριών αρχείων από το USB στις 10 το βράδυ της 8ης Ιουλίου του 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Στην Προανακριτική ο Βενιζέλος, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, 08:45

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης