Στη Ρίγα της Λετονίας για μία ακόμη σκληρή μάχη μετέβη, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός και ως εκ τούτου, επιστρατεύτηκε το πλέον κατάλληλο μεταφορικό μέσο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μετέβη στη μάχη της Ρίγας ο Αλέξης ΤσίπραςΟ Αλέξης Τσίπρας στερήθηκε τις ανέσεις των πρωθυπουργικών αεροσκαφών, τα οποία παραμένουν καθηλωμένα, καθώς βρίσκονται υπό συντήρηση και ταξίδεψε από τη στρατιωτική βάση της Ελευσίνας με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Σύνοδος που άρχισε στις 20:00, ολοκληρώθηκε στις 22.30, οπότε και ξεκίνησε η τριμερής συνάντηση μεταξύ της Άνγκελα Μέρκελ και των κ.κ. Ολάντ και Τσίπρα.

«Ορατή η επίτευξη συμφωνίας έως το τέλος Μαΐου»

Την εκτίμηση ότι βάσει της προόδου που έχει σημειωθεί έως τώρα στις διαπραγματεύσεις, θεωρείται ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία έως το τέλος του μήνα, έκαναν κυβερνητικές πηγές, πριν από τη συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
 
Παράλληλα, διευκρίνιζαν ότι στην αποψινή συνάντηση, η κυβέρνηση δεν περιμένει να υπάρξει, να επικυρωθεί μια συμφωνία, καθώς είναι μια άτυπη συνάντηση, που δεν υποκαθιστά ούτε τη Σύνοδο ούτε το Eurogroup.
 
Η κυβέρνηση, ανέφεραν, περιμένει να υπάρξει ένα χρονοδιάγραμμα, ώστε έως το τέλος του μήνα να έχει επέλθει συμφωνία και να έχει γίνει το Eurogroup που θα την επικυρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες μέσα από το C-130:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης