Διαβάσαμε το δημοσίευμα του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου στα «ΝEA» και έχουμε κάποιες απορίες, παρ’ ότι βάλει κατά του Σύριζα και όχι κατά του zougla.gr και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Γράφει για το μέρος του βίντεο Σακελλαρίδη που παίξαμε.

Το απόσπασμα που παίξαμε, αφορά στις αντιδράσεις των φοιτητών και όχι στις πράξεις του Σακελλαρίδη. Εμείς δε χρειάστηκε να παίξουμε κανένα βίντεο, ούτε καν φωτογραφία για να ενισχύσουμε τα επιχειρήματά μας, σύμφωνα με τα οποία ο κύριος αυτός είναι ακατάλληλος για την πολιτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέμφεται ο δημοσιογράφος εκείνους που έστησαν το βίντεο και καλεί τον Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να τους ανακαλύψει. Επειδή λόγω ηλικίας ο κ. Παπαχρήστος μπορεί να έχει κακή σχέση με το διαδίκτυο, το βίντεο το έστησε ο Σακελλαρίδης. Αυτός είναι ο σκηνοθέτης και όχι οι 20χρονοι φοιτητές οι οποίοι δεν γνώριζαν με ποιόν έχουν να κάνουν.

Η ιντερνετική επικοινωνία έγινε πριν δύο χρόνια όταν ο πρωταγωνιστής ήταν τριάντα ενός ετών – το λέει ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνομιλίας στο βίντεο- και οι φοιτητές δεν τον γνώριζαν. Ανακάλυψαν ποιος είναι (κάποιον μου θυμίζει) όταν κυκλοφόρησε η αφίσα για την υποψηφιότητά του στον Δήμο της Αθήνας. Επομένως πώς να το στήσουν; Εύλογο ερώτημα το οποίο εξηγείται μόνο εάν κάποιος λάβει υπ’ όψιν του την ανοησία, την έλλειψη σοβαρότητας και την απόλυτη ανευθυνότητα του Σακελλαρίδη, να κάνει τα πιο απίστευτα πράγματα με όποιον άγνωστο έβρισκε μπροστά του στο διαδίκτυο, καθιστώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά του δεδομένα δημόσια.

Δηλαδή κατά τον κ. Παπαχρήστο, ο Σύριζα έπρεπε να βγάλει μία ανακοίνωση κατά τα πρότυπα των ανεύθυνων αρθρογράφων και να στηρίξει τον πολιτικό Σακελλαρίδη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και το τελευταίο για τον δημοσιογράφο και φίλο από τα παλιά Γιώργο Παπαχρήστο.

Είμαστε περίεργοι να μάθουμε ποιος δημοσιογράφος, ποιος οργανισμός, ποια εφημερίδα θα είχε αυτό το θέμα και θα το απέρριπτε; Εκτός και εάν εκεί στα «ΝΕΑ» τέτοια θέματα τα πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων και «δίνουν» τους φοιτητές στην ασφάλεια. Απ´ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πράττουν ακριβώς το αντίθετο. Καλό είναι λοιπόν όταν κάθονται μπροστά σε μια κόλα λευκό χαρτί να προσέχουν τι γράφουν.

Το πιο υποκριτικό είναι ότι όλοι αυτοί οι όψιμοι σχολιογράφοι και κριτικοί στη θέση μας θα έκαναν τα χειρότερα, για να μη σας πω ότι τα αποσπάσματα του βίντεο και οι φωτογραφίες του Γαβριήλ θα ταξίδευαν σε όλον τον πλανήτη για τον πολιτικό, που επάξια δικαιούται να πάρει ένα Νόμπελ βλακείας και ανευθυνότητας.

Επειδή φαίνεται ότι ο ιός της αφέλειας έχει βαρέσει κατακούτελα πολύ κόσμο- στο τέλος θα αρχίσω να πιστεύω κι εγώ ότι μας ψεκάζουν- εάν τα κόλπα του Σακελλαρίδη τα έκανε ένας Καραμανλής ή ένας Παπανδρέου, τα μέσα που εργάζονται οι συγκεκριμένοι σχολιαστές θα έλεγαν: « έλα καημένε μία μαλακιούλα έκανε το παλικάρι ας κάνουμε το κορόιδο μήπως και επιλύσει τα προβλήματα της χώρας!..».

Δεν πάμε καθόλου καλά…

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης