Έπειτα από τo νέο κινηματογραφικό ξεκίνημα της DC Comics με τα Man of Steel, Batman vs Superman: Dawn of Justice και Suicide Squad, ετοιμαζόμαστε για τη συναρπαστική συνέχεια με τα Wonder Woman, Justice League, The Flash, Aquaman, αλλά φυσικά και τη νέα ταινία του Batman με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck.

O Affleck, ως γνωστόν, ανέλαβε τα ηνία του ρόλου του Σκοτεινού Ιππότη από το φετινό Batman vs Superman και θα υποδυθεί το ρόλο ξανά για τις επερχόμενες ταινίες Justice League, θα έχει εμφανίσεις (πιθανότατα) στις άλλες ταινίες, που αναμένονται, ενώ τον είδαμε και σε μια σύντομη εμφάνιση στο Suicide Squad. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν μερικούς μήνες και μετά την… αποδοχή του από τον κόσμο στο ρόλο του Ανθρώπου-Νυχτερίδα, αποφασίστηκε ότι θα έχει και δική του ταινία. Επιπρόσθετα έχει αναλάβει ρόλο σκηνοθέτη, αλλά και παραγωγού για την εν λόγω ταινία, η οποία είναι άγνωστο ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει, ενώ έχει συγγράψει και το σενάριο μαζί με τον Geoff Johns.

Ο Ben Affleck ανάρτησε σήμερα στο Twitter ένα video, όπου δείχνει testing footage από έναν εξαιρετικό “κακό” των κόμικ της DC, με το όνομα Deathstroke, έναν χαρακτήρα που είδαμε ξανά πρόσφατα σχετικά, στη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Arrow. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το video που ανάρτησε ο Affleck είναι άγνωστο αν προέρχεται από τη νέα του ταινία ή από την ταινία Justice League, αλλά οι πιθανότητες μάλλον γέρνουν προς τη δεύτερη περίπτωση, αφού αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Justice League στο Λονδίνο, οπότε το πιο πιθανό είναι να έχουμε εμφάνιση του Deathstroke εκεί.

Ο Deathstroke, ο οποίος είναι γνωστός ως Slade Wilson και είναι ένας στρατιώτης, που έγινε δολοφόνος, μετά από πειράματα, όπου μετατράπηκε σε υπερ-στρατιώτη. Αποτελεί έναν από τους βασικούς εχθρούς του Batman και του Green Arrow, ενώ έχει έρθει αντιμέτωπος και με τους Teen Titans. H πρώτη του εμφάνιση στα comics ήταν το 1980.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης