Αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν την Τετάρτη με 2-0 από τη Μίλαν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16», που διεξήχθη στο «Σαν Σίρο» και ως εκ τούτου στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου» θα έχουν δύσκολο έργο για την ανατροπή του εις βάρος τους σκορ.

Μία από τις πολλές μονομαχίες στο ντέρμπι

Η ομάδα του Αλέγκρι, παίζοντας άμυνα για… σεμινάριο κατάφερε να εξουδετερώσει τον Μέσι και τα υπόλοιπα ατού των Καταλανών, και αξιοποιώντας στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, έφτασε σε αυτήν την σπουδαία νίκη, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η φανέλα της παραμένει πολύ… βαριά.

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων…

 Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν με τέρμα του Μπόατενγκ στο 57′ ενώ στο 81′ ο Μουντιάρι, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Κονστάντ, Ζαπάτα, Μεξές, Αμπάτε, Αμπροζίνι, Μουντάρι, Μοντολίβο, Ελ Σαραουί (87′ Τραορέ), Μπόατενγκ, Πατσίνι (75′ Νιανγκ)

Μπαρτσελόνα: (Ζόρντι Ρόουρα): Βαλντές, Άλμπα, Πικέ, Πουγιόλ (88′ Μασεράνο), Άλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (62′ Σάντσες), Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο

Oι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν μπορούν να πιστέψουν το… κάζο του «Σαν Σίρο»

Το γκολ του Μπόατενγκ

Το γκολ του Μουντάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης