Ο Μπόμπι Μπράουν φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στην περιφέρεια.

Μολονότι πρωταρχικός στόχος των Πειραιωτών ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ, δεδομένου η περίπτωσή του δεν προχώρησε (ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι εντάξει από ιατρικής άποψης) οι ερυθρόλευκοι έστρεψαν την προσοχή τους στον 33χρονο γκαρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα για τον Μπράουν δεν υπάρχει μόνο ενδιαφέρον, καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν προχωρήσει ήδη τις διαδικασίες για την προσέγγιση του Αμερικανού.

Ο έμπειρος άσος στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη για λογαριασμό των Πρόκομ, Άρη, Όλντενμπουργκ, Σιένα και Μπεσίκτας. Εντούτοις τις καλύτερες μπασκετικές μέρες του, τις πέρασε στη Σιένα (2012/2013), όταν μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στην Euroleague.

Τότε είχε 18.8 πόντους, 5.3 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πέτυχε 22 πόντους στο διπλό των Ιταλών σε ΣΕΦ με 72-74 για το Top 16.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη φετινή σεζόν ο Μπράουν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια με τους Ρόκετς πριν μείνει ελεύθερος. Συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ μετρά κατά μέσο όρο 4.4 πόντους και 1.5 ασίστ.

Στον «μαγικό κόσμο» έχει αγωνιστεί επίσης στους Σακραμέντο Κινγκς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Νιου Όρλινς Πέλικανς και Λος Άντζελες Κλίπερς.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης