Το στείρο… 0-0 ήταν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ατρόμητο. Στο ματς για την τέταρτη αγωνιστική της Super League ο Ατρόμητος σκόραρε στο 85ο λεπτό με τον Ρισβάνη, με την μπάλα να χτυπά μέσα από την γραμμή, μετά το δοκάρι σε μία δύσκολη φάση, όμως το τέρμα δεν καταλογίστηκε.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, διεκδικώντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, ενώ ο Ατρόμητος έχασε μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Ο Ντιγκινί βρέθηκε απέναντι στον Μπόζοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Λάρισας έδιωξε σωτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το 78′, όπου η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Γκόλια, δεν είχαμε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Σε εκείνο το σημείο ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμό και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες.

Η σημαντικότερη ήταν στο 85ο λεπτό. Ο Ρισβάνης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε την γραμμή, αλλά ο βοηθός έδειξε λανθασμένα να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια οι Περιστεριώτες πίεσαν, αλλά δεν σκόραραν με αποτέλεσμα το 0-0 να μην αλλάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Λαγός, Γκόλιας, Ναβάρο – Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον

Κόκκινες κάρτες:


ΑΕΛ:
Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Λεοζίνιο (74′ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Μπάμπιτς (46′ Κρίζμαν), Ναζλίδης (74′ Περόνε).

Ατρόμητος:
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (88′ Βασιλείου), Μπουσουλάτζιτς (76′ Βασιλακάκης), Ντιγκινί, Ούμπιντες, Ουάρντα, Μανούσος (75′ Ντάουντα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης