Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε στο 22’ με τον Ενσικουλού και έχασε πέναλτι στο 48’ με τον Μπούντνικ, ενώ ο Ατρόμητος απάντησε τρεις φορές. Δύο εντυπωσιακά γκολ του Βασιλακάκη (61’, 76’) και ακόμα ένα του Ουάρντα έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξε ότι θέλει τη νίκη. Στο 22’ η πίεση απέδωσε καρπούς και ο Ενσικουλού δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Ενσικουλού και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπούντνικ, αλλά ο Γιαννιώτης το απέκρουσε και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Στο 61’ ο Βασιλακάκης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με ένα τρομερό γκολ έκανε το 1-1. Στο 71’ ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Πλατανιά και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθα από τον Βασιλακάκη, ο οποίος στο 76’ με ωραίο βολέ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-3 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 22′ Ενσικουλού (Πλατανιάς), 61′ Βασιλακάκης (Ατρόμητος), 71′ Ουάρντα (Ατρόμητος), 76′ Βασιλακάκης (Ατρόμητος)
48′ έχασε πέναλτι ο Μπούντνικ

Κίτρινες κάρτες:
Ενσικουλού, Ντικαμονά, Μπούντνικ, Παπανικολάου – Γιαννούλης, Μάντσον, Ρισβάνης, Ουάρντα

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα):
Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88′ Ουές), Στάμου, Βάντερσον, Ντεβέσα (59′ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (76′ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Μπούντνικ, Ενσικουλού.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον (83′ Καρασαλίδης), Ούμπιδες (46′ Μπουσούλατζιτς), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Ουάρντα (90′ Μενσά).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης