Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 13’ και στο 25’ με πέναλτι πέτυχε το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 57’ ο Ντουρμάζ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και από την αρχή πίεσε για να σκοράρει και να φτάσε στη νίκη. Μόλις στο 3′ ο Φορτούνης πέρασε τη μπάλα στον Ντουρμάζ, ο οποίος με τακουνάκι βρήκε τον Πάρντο, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε κόρνερ μετά από κόντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ άνοιξε στο 13′, όταν ο Φορτούνης σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάου. Στο 24′ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Φορτούνης, που ευστόχησε και σημείωσε το 2-0 «καθαρίζοντας» από νωρίς την υπόθεση-νίκη.

Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 57’. Ο Φορτούνης πήρε την μπάλα και έβγαλε όμορφη σέντρα στον αμαρκάριστο Ντουρμάζ στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 3-0. Δέκα λεπτά μετά ο Φορτούνης αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ για τον ΠΑΣ ο Μανιάς απείλησε με κεφαλιά και στο 78’ ο Φερφελής με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ανάγκασε τον Ρομπέρτο να διώξει με γροθιές.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 13′, 25′ πεν. Φορτούνης, 57′ Ντουρμάζ

Κίτρινες κάρτες:
Ακόστα, Μανιά, Κοζορώνης – Ντουρμάζ

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΣ Γιάννινα:
Περιστερίδης, Στρούνα, Μανιάς (73′ Φερφελής), Ναδάλες, Ακόστα (63′ Νικολιάς), Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης (78′ Καρανίκας), Ίλιτς.

Ολυμπιακός:
Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (51′ Ντα Κόστα), Σιόβας, Μαζουάκου, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο (79′ Σεμπά), Ντουρμάζ, Ιντέγε (85′ Πουλίδο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης