Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τη Λαμία. Στο ματς για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 68’ με τον Μαυροπάνο, ενώ στο 77’ ισοφάρισε ο Τσούκαλος.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει την υπεροχή του σε γκολ. Στο 29′ απείλησε όταν ο Κόντε συνδυάστηκε με τον Γιάκο κι αυτός σούταρε στη γωνία, για να αποκρούσει ο Μελίσσας.

Το 1-0 ήρθε στο δεύτερο μέρος. Στο 64′ ο Ναδάλες εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυροπάνος με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Λαμία δεν έχει πει την τελευταία λέξη και στο 77′ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Ο Πίτι εκτέλεσε κόρνερ και ο νεοεισελθών Τσούκαλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάκος έπιασε ανάποδο «ψαλίδι» και ο Μελίσσας έκανε την απόκρουση του αγώνα. Έτσι, το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, με τη Λαμία να συμπληρώνει επτά συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα και τα έξι από αυτά με ισοπαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1 (Novasports 3)

Γκολ: 68′ Μαυροπάνος – 77′ Τσούκαλος

Κίτρινες κάρτες:
Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης – Παπαργυρίου

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46′ Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72′ Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61′ Χαλκιαδάκης).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Μελίσσας, Μπουλούλης (75′ Φράγκος), Παπαργυρίου (57′ Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69′ Τσούκαλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης