Με δύο γκολ του Ντίας και ένα του Ρόσα ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου άνοιξε το σκορ στο 12’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 79’, ενώ ο Ρόσα στο 43’ σημείωσε το δεύτερο γκολ. Ο Πλατανιάς αγωνίστηκε από το 63’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πλιάτσικα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, με τα οποία «κλείδωσε» τη νίκη. Στο 12ο λεπτό ο Μάζουρεκ έκλεψε την μπάλα και ο Ντίας από κοντά άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά μετά ο Μάζουρεκ βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με προβολή έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Νέα ευκαιρία κατέγραψε ο Παναιτωλικός στο 28’. Ο Ντίας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έστρωσε στον Μάζουρέκ, που υπό πίεση, δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση. Το 2-0 όμως δεν άργησε να έρθει. Στο 43ο λεπτό, ο Κλέσιο έστρωσε την μπάλα στον Μπεχαράνο. Αυτός την άφησε για τον Ρόσα που με φοβερό σουτ έγραψε το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, όμως στο 63’ ο Πλιάτσικας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ο Παναιτωλικός βρήκε νέους χώρους μετά την αποβολή και άρχισε να απειλεί εκ νέου με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια από αυτές τις προσπάθειες η ομάδα του Μάκη Χάβου βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, καθώς στο 79′ ο Μάζουρεκ «σέρβιρε» στον Ντίας, ο οποίος ανέβασε το σκορ στο 3-0, σφραγίζοντας την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στα «Περιβόλια».

Πλατανιάς – Παναιτωλικός 0-3 (Novasports 3)

Γκολ: 12′, 79′ Ντίας, 43′ Ρόσα

Κίτρινες κάρτες:
Πλιάτσικας, Βάντερσον, Στάθης – Μόρας, Μπεχαράνο, Μαρινάκης

Κόκκινες κάρτες:
63′ Πλιάτσικας

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς (46′ Στόιτσεφ), Κοροβέσης (46′ Πατράλης), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα (66′ Κρος), Μπούντνικ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Κυριακίδης, Ρότσα (52′ Τσοκάνης), Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (67′ Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Μάζουρεκ, Ρόσα (59′ Λόπες), Ντίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης