Μόλις λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση, διέρρευσαν μέσω του Apple.com τα επίσημα ονόματα των νέων iPhone που θα κυκλοφορήσουν φέτος, αλλά και τα χρώματα, στα οποία θα είναι διαθέσιμα.

iPhone Xs
Πρόκειται για τον διάδοχο του περυσινού iPhone X. Θα έχει οθόνη 5,8″ και τρεις επιλογές αποθηκευτικού χώρου: 64GB, 256GB και 512GB. Διαθέσιμα χρώματα: ασημί, Space Gray, χρυσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

iPhone Xs Max
Η μεγαλύτερη έκδοση του Xs θα ονομάζεται Xs Max και θα έχει οθόνη 6,5 ιντσών και τις ίδιες επιλογές αποθηκευτικού χώρου, αλλά και χρωμάτων με το iPhone Xs.

iPhone Xr
Το τρίτο μοντέλο της φετινής σειράς θα έχει οθόνη 6,1″ και θα είναι διαθέσιμο σε έκδοση 64/128/256GB. Διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, κοραλί.

To τελευταίο μοντέλο από τα τρία πιθανόν να είναι το πιο φθηνό, με την LCD οθόνη, όπως ακούγεται τους τελευταίους μήνες, ενώ τα πρώτα δύο θα έρθουν λογικά με OLED οθόνες, όπως και το περυσινό iPhone X.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τα νέα iPhone, διέρρευσαν πληροφορίες και για τα νέα Apple Watch Series 4, τα οποία θα είναι μεγαλύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα: 40mm και 44mm έναντι 38mm και 42mm των προηγούμενων.

Δεν εντοπίστηκαν νέα iPads στη διαρροή, το οποίο ίσως σημαίνει ότι δεν θα τα δούμε σήμερα. Περισσότερα στις 20:00, που θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση της παρουσίασης.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης