Παρακολουθήστε ζωντανή εικόνα από το 17ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας

Παρακολουθήστε τι συμβαίνει αυτήν την ώρα στη Λεωφ. Κηφισίας – Ύψος Κολλεγίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κακοκαιρία που ξεκίνησε να πλήττει από το απόγευμα της Κυριακής το βορειοδυτικό τμήμα της Ελλάδας, έφθασε στην Αττική. Έντονη βροχόπτωση καταγράφεται αυτήν τη στιγμή στα Βόρεια Προάστια…

Πολλά προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές προκλήθηκαν στην Πρέβεζα.

Η σημερινή πρόγνωση του καιρού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ από το μεσημέρι θα επεκταθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας το Αιγαίο και τη Θράκη.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ιόνιο δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αττική
Νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και -από το μεσημέρι- καταιγίδες θα έχει η Αττική. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες έως το μεσημέρι θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι μέτριοι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης