Στο τελικό στάδιο είναι η επιθεώρηση και η αναβάθμιση του κρουαζιερόπλοιου Louis  Crystal για να διασχίσει τον Ατλαντικό και να ξεκινήσει τον περίπλου της Κούβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φορέας εκμετάλλευσης  που λειτουργεί σε συνεργασία με τον όμιλο του Louis Cruises διενεργεί τις απαραίτητες ασκήσεις εκπαίδευσης του πληρώματος, ενώ στο πλοίο εγκαθίστανται νέες δυνατότητες ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των δορυφορικών συστημάτων Βόρειας Αμερικής με τα αθλητικά κανάλια αλλά και με τη τοποθέτηση αγκίστρων οροφής αφού θα διαθέτει και τσίρκο!

Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 24 Νοεμβρίου όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο κύτος του πλοίου.

Το Louis Crystal θα ξεκινήσει τα ταξίδια του  στις 16 Δεκεμβρίου και οι επιβάτες θα μπορούν μέσα σε ένα 7ήμερο να απολαύσουν κρουαζιέρες στην Αβάνα, Montego Bay, Jamaica, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014. Συνολικά θα πιάνει 6 λιμάνια και οι επιβάτες θα επισκέπτονται έξι μνημεία του νησιού παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, 4 εθνικά πάρκα καθώς και διάσημες παραλίες και αποικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλοίο διαθέτει 480 καμπίνες και σουίτες, σαλόνια και εστιατόρια, καζίνο και ανοιχτή περιοχή  περιπάτου, καθώς και μια γωνιά internet, Wi-Fi και περιαγωγή GSM κινητής τηλεφωνίας. Κάθε κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει κουβανική κουζίνα και την παραδοσιακή ψυχαγωγία από ντόπιους μουσικούς και χορευτές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης