Υλικά:

1 μεγάλο πράσο
225 γρ. μανιτάρια
30ml (2 κ.σ.) ηλιέλαιο
325 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες
½ κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
25γρ. βούτυρο
25γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
230ml γάλα
8 κρέπες
115 γρ. τυρί γραβιέρα
60ml (4 κ.σ.) κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

• Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να κάψει και τσιγαρίστε το κοτόπουλο για 1-2 λεπτά. Προσθέστε τα πράσα και τα μανιτάρια και τσιγαρίστε τα για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα πράσα και τα υγρά από τα μανιτάρια να εξατμιστούν.
• Προσθέστε το μοσχοκάρυδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Κατεβάστε τα από τη φωτιά και αφήστε τα να κρυώσουν, ενώ στο μεταξύ ετοιμάστε τη σάλτσα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης