Η συναισθηματική προσκόλληση είναι η μεγαλύτερη παγίδα σε όλες τις σχέσεις, ερωτικές, γονικές, φιλικές. Και στο κάθε ζώδιο έχει το δικό της πρόσωπο. Ας δούμε ποιο είναι αυτό, με την προοπτική να το ξεπεράσουμε.

ΚΡΙΟΣ
Σαν ένας από τους πιο ηγετικούς χαρακτήρες του ζωδιακού, ο Κριός θέλει να γίνονται πάντα τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Μόνο που μερικές φορές αυτό δεν αφορά όσα κάνει ο ίδιος, αλλά και τις υποθέσεις των άλλων. Ιδίως αν έχει μαζί τους μια πιο στενή σχέση και για την ακρίβεια, ερωτική. Γι’ αυτό το ζώδιο η συναισθηματική προσκόλληση εκφράζεται μέσα από την επιθυμία του να φέρει το πρόσωπο που ερωτεύτηκε στα δικά του μέτρα και σταθμά. Το να βλέπει τον άλλο σαν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του, καταλήγει σε μια διαρκή προσπάθεια για επιβολή απόψεων και έλεγχο, που δεν αφήνει τελικά κανέναν από τους δυο ευχαριστημένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος θεωρείται κτητική προσωπικότητα και στον έρωτα αυτό φαίνεται ακόμα πιο έντονα. Το αγαπημένο του είδος σχέσης είναι εκείνο όπου γίνεται με το ταίρι του κάτι σαν… σιαμαίος αδελφός. Βρίσκονται παντού και πάντα μαζί. Και όπως συχνά οι σιαμαίοι δεν επιβιώνουν χωριστά, έτσι και για τον Ταύρο το «δεν ζω χωρίς εσένα» είναι η απόλυτη ένδειξη του έρωτά του. Πλην όμως και της συναισθηματικής του προσκόλλησης. Για μια ώριμη σχέση χρειάζονται δυο ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Τα δύο… μισά στην προκειμένη περίπτωση δεν κάνουν ένα. Κι όπου υπάρχει τέτοια εξάρτηση, ώστε η ζωή του ενός να κρέμεται από τον άλλο, δεν είναι αγάπη αλλά ανάγκη.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης