Υλικά:

1 φακελάκι (1 κουταλάκι) άγευστη ζελατίνη
2 κούπες γλυκό του κουταλιού κεράσι, ελαφρά πολτοποιημένο
1/3 κούπα ζάχαρη
1/2 κουταλάκι βανίλια
1 κούπα γιαούρτι
1 κούπα κρύα κρέμα γάλακτος πλήρης

Εκτέλεση:

Βάλτε 1/4 της κούπας πολύ κρύο νερό σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε τη ζελατίνη να μαλακώσει για ένα λεπτό.

Ζεστάνετε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.

Χτυπήστε στο μπλέντερ τα κεράσια, τη ζάχαρη και τη βανίλια.

Προσθέστε τη ζελατίνη και χτυπήστε καλά.

Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ και αναμείξτε με το γιαούρτι.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης