Καλησπέρα σε όλους. Αγαπητοί φίλοι έχετε πάει στο Πόρτο Ράφτη; Ψαροταβέρνα Αγκυροβόλι; Έχετε δει τιμές; Ψαροταβέρνα Μπιμπίκος; Έχετε δει τιμές; Έχετε πιεί καφέ ή αναψυκτικό στο μπαρ Navy; Είδατε τιμές; Έχετε φάει σουβλάκια ή μερίδα κεμπάπ ή γύρο στο σουβλατζίδικο Θωμάς; Έχετε δει τιμές; Θέλετε κι άλλα; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΡΙΧΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. Είστε πιο ακριβοί από το cafe de paris στο Monaco, και πιο ακριβοί από το καλύτερο εστιατόριο στις όχθες του ποταμού στην Πράγα, ή τα καλύτερα εστιατόρια της Φρανκφούρτης ή του Μιλάνου. Μην μας πείτε για την ποιότητά σας, δεν ξέραμε ότι στο Πόρτο Ράφτη έχει το πιο ακριβό ψάρι και καφέ στον κόσμο. Αλλά αυτό δείχνει ποιοι είναι επαγγελματίες και ποιοι όχι, ποιοι αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουν και δεν θέλουν απλά να θησαυρίσουν. ΣΗΜΕΡΑ… για να κάνουν κάτι άλλο αύριο. Και γιατί να κάνουν κάτι άλλο; Απλά επειδή αυτό που κάνουν δεν το αγαπάνε, και το δείχνουν με τη συμπεριφορά τους, τις τιμές τους και ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, όταν τους λες ότι είναι ακριβός. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ. Ξέρεις αυτή η μαρίδα πόσο φρέσκια είναι; Σοβαρά ε; Αφού το καΐκι δίπλα σου είναι, λογικό είναι να είναι φρέσκια. Τι δηλαδή κόστος έχει το να μεταφέρει ο ψαράς τη μαρίδα από το καΐκι του 2 !!! μέτρα δίπλα που είναι το μαγαζί; Κύριοι αγνοήστε τους επιδεικτικά. Τους αξίζει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης