Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας ένα σόλο ταξίδι στα νοτιοδυτικά της Αυστραλίας, ο youtuber, Motology, πηγαίνει για μια αμμώδη περιπέτεια σε μια από τις πιο απομακρυσμένες διαδρομές της ηπείρου. Εκτός από την οδήγηση στην άμμο, το ταξίδι χρησίμευσε ως μια δοκιμή για τη μοτοσυκλέτα του, την Dark Horse 2.0.

Το Dark Horse 2.0 είναι το παρατσούκλι για την Yamaha Ténéré 700 του Motology, και ναι, το 2.0 σημαίνει ότι έχουν γίνει τροποποιήσεις στη μοτοσυκλέτα. 

Εκτός από τα ελαστικά Pirelli Scorpion Rally, τα οποία απέδωσαν θαυμάσια σε αυτό το ταξίδι, μια άλλη ενδιαφέρουσα τροποποίηση που έγινε περιλαμβάνει ένα βραχίονα που μετατοπίζει την οθόνη και την τοποθετεί δίπλα-δίπλα με μια μονάδα GPS. Η τροποποίηση φαίνεται προσεγμένη, και ειλικρινά, σαν να βγήκε έτσι από το εργοστάσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η πρώτη μέρα του ταξιδιού ήταν μια σόλο διαδρομή προς την παραλία. Η άσφαλτος δεν ήταν πρόβλημα, και το χαλίκι ήταν ακόμα πιο εύκολο, αλλά η άμμος αποδείχθηκε μια πρόκληση για τον Motology. Έφτασε στον προορισμό του και, αφού έστησε τη σκηνή στην παραλία, έκανε μια γρήγορη ενημέρωση για την πρώτη μέρα και κοιμήθηκε, ήρθε η ώρα να συνεχίσει για το δεύτερο σκέλος της περιπέτειας.

Με τη βοήθεια μερικών φίλων, ο Motology κατευθύνθηκε σε μια άλλη ακτογραμμή με υπέροχη θέα. Μετά από αυτό, ακολουθεί ένα ακόμα πέρασμα από άμμο. Τα πλάνα φέρνουν αναμνήσεις από το Dakar, και μετά έχουμε άλλη μια διαδρομή μέσα στο δάσος πριν η μέρα οδήγησης τελειώσει και αρχίσει η νύχτα της μπυροποσίας (είπαμε βρισκόμαστε στην Αυστραλία).

Δυστυχώς, μια φωτιά κοντά στο σπίτι του διέκοψε το ταξίδι και ο Motology έπρεπε να επιστρέψει για να φροντίσει για την ασφάλεια του σπιτιού του. Ευτυχώς, η κατοικία του επισημάνθηκε ως ασφαλής και περιμένουμε τώρα τα επόμενα βίντεο με τον Motology και την Dark Horse 2.0.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης