Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχουμε δει ήδη μερικές μεταγραφές στο MotoGP για την επόμενη χρονιά και μάλιστα κάποιες από αυτές Το σχέδιο της Ducati ίσως περιλαμβάνει και τον Marc Marquez στο μέλλον!έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μία από αυτές είναι η μετακίνηση του Alex Marquez από την Honda στην Ducati, κάτι που έχει δημιουργήσει συζητήσεις και φήμες. Ο Ισπανός, αδερφός του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marc Marquez, έπειτα από 3 χρόνια στην Honda, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην ομάδα της Gresini στη θέση του Enea Bastianini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η μετακίνηση είναι αρκετά πικάντικη καθώς πίσω της κρύβεται μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Η Ducati έφερε στην ομάδα τον αδερφό ενός τεράστιου αναβάτη, όπως ο Marc Marquez, ο οποίος ακόμα και ως τραυματίας παραμένει ποθητός από πολλά εργοστάσια. Το σημείο κλειδί που ξεκίνησε τους ψιθύρους είναι ότι η Ducati δεν ζήτησε από τον Alex εχεμύθεια, κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός αναβάτης σίγουρα θα μεταφέρει στον Marc όλες τις πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα και τον τρόπο λειτουργίας της Ducati.

Ο Davide Tardozzi μάλιστα, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά αναφέροντας ότι περιμένει από τον Alex Marquez να δει τι θα πει για τη μοτοσικλέτα στον αδερφό του. «Πιστεύω ότι η Gresini είναι μια υπέροχη ομάδα η οποία θα βοηθήσει τον αναβάτη να δώσει το 100%. Πιστεύω ότι ο Alex μετά από 3 χρόνια στο MotoGP ποτέ δεν έχει δώσει το μέγιστο που μπορεί. Για εμάς είναι μια καλή διαφήμιση στον αδερφό του – αστειεύομαι φυσικά. Ο Alex θα αναφέρει στον αδερφό του τις διαφορές της Ducati και της Honda. Θα δούμε τι θα του πει, θα είναι ευχάριστη έκπληξη. Νομίζω ότι ο Alex θα τα πάει καλύτερα και πει καλά πράγματα για τη μοτοσικλέτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης