Μοναδικό event στη Γαλλία αποκλειστικά για κατόχους Yamaha R1M

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022, 17:00
Μοναδικό event στη Γαλλία αποκλειστικά για κατόχους Yamaha R1M

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Yamaha Racing Experience είναι μια μοναδική διοργάνωση της ιαπωνικής φίρμας για τους κατόχους των Το Yamaha Racing Experience πραγματοποιείται στις 5 Σεπτεμβρίου 2022.μοντέλων R1M. Το 2022 η Yamaha διοργανώνει ξανά το συγκεκριμένο event στην διάσημη πίστα Paul Ricard της Γαλλίας και δίνει την ευκαιρία στους κατόχους του εμβληματικού superbike της να γνωρίσουν από πρώτο χέρι το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας.

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση ο κάτοχος του R1M θα εξερευνήσει τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας και θα βελτιώσει τις οδηγικές του ικανότητες έχοντας κατανοήσει πλήρως το μοντέλο της Yamaha. Ο αναβάτης θα έχει στο πλευρό του ειδικούς αναλυτές και μηχανικούς της Yamaha Racing, όπως και τεχνικούς συνεργάτες από σχολές οδήγησης οι οποίοι θα καθοδηγήσουν και θα λύσουν κάθε απορία σε όλους.

Το event της Yamaha γίνεται στο Misano, το Paul Ricard και το Silverstone.

Απευθείας από το MotoGP

Η Yamaha R1M είναι ένα μοντέλο το οποίο συγκεντρώνει όλη την αγωνιστική εμπειρία της Yamaha από τοΣτο πλευρό των αναβατών θα βρίσκονται και οδηγοί αγώνων της Yamaha. MotoGP σε μια μοτοσικλέτα. Η R1M είναι εφοδιασμένη με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα crossplane 998 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 200 ίππους και 113,3Nm ροπής.

Το σύνολο συνοδεύεται από αγωνιστική μονάδα ελέγχου και ηλεκτρονικά αγωνιστικού επιπέδου τα οποία ρυθμίζονται με απίστευτη λεπτομέρεια από τον αναβάτη ή τους μηχανικούς. Το κουστούμι της μοτοσικλέτας είναι από ανθρακονήματα, το ίδιο και το υποπλαίσιο, ενώ το πλαίσιο και το ψαλίδι είναι κατασκευασμένα από το αγωνιστικό τμήμα της Yamaha.

Πολύ κοντά στις αγωνιστικές R1 του WSBK είναι η R1M.

Οι αναρτήσεις είναι ηλεκτρονικές της Ohlins και τα φρένα από την αγωνιστική σειρά της Yamaha, ενώ η μοτοσικλέτα έχει μονάδα ελέγχου της επικοινωνίας με ασύρματη ρύθμιση για να μπορεί ο αναβάτης να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα συστήματα της μοτοσικλέτας από το laptop του. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 202 κιλά (γεμάτη), ενώ το πίσω ελαστικό έχει μέγεθος 200/55-17. Η τιμή της Yamaha R1M είναι στα 28.650€.

Βίντεο με το event του 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Yamaha XSR 125 του ντράμερ Onkel

Τι είναι η φιλοσοφία Jin-Ki Kanno του Yamaha MT-10

Πώς θα σας φαινόταν ένα Yamaha Tenere 900;

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022, 17:00