Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αν ακόμα και τώρα έχεις ξεμείνει από ιδέες για δώρα αυτές τις ημέρες καλό είναι να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Honda στην Ιαπωνία. Το Big H έχει βγάλει προς πώληση ένα τελικό εξάτμισης από την αγωνιστική μοτοσικλέτα του Marc Marquez με την οποία κατάκτησε τον τίτλο στο MotoGP το 2018 και το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το αντικείμενο κοστίζει πολλά!

Μόλις 2.670€ για ένα τελικό εξάτμισης…

Το τελικό της εξάτμισης της RC213V του Ισπανού πολυπρωταθλητή είναι διαθέσιμο σε επτά μονάδες και Κομμάτι ιστορίας με τίτλους στο ενεργητικό τουσίγουρα αποτελεί μέρος της παγκόσμιας μοτοσικλετιστικής ιστορίας με το βάρος δύο τίτλων MotoGP στους ώμους τους. Φυσικά, το εξάρτημα έρχεται σε συσκευασία σφραγισμένη με γυαλί και αποδεικτικά αυθεντικότητας, μαζί με ένα βιβλίο της σεζόν που χρησιμοποιήθηκε από το HRC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλά όλα αυτά, αλλά όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Η εξάτμιση του Marquez κοστίζει 2.670€ κάτι που μάλλον θα τοποθετήσει το συγκεκριμένο αντικείμενο στη σφαίρα των ονείρων μας. Αν πάλι σας τρώει η τσέπη σας τότε δεν έχετε παρά να αποκτήσετε το κομμάτι και να βάλετε στη συλλογή σας ένα κομμάτι ιστορίας των Grand Prix.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης