H σειρά XC της Volvo θεωρείται ότι είναι από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η XC έγινε best seller στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με την Volvo Car Hellas, η ζήτηση στη συγκεκριμένη σειρά είναι μεγάλη για αυτό και η ελληνική αντιπροσωπεία εξασφάλισε έναν ικανοποιητικό αριθμό από ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις των XC40, XC60 και XC90.

Τα σουηδικά αυτοκίνητα της Volvo έχουν συνδέσει τη φίρμα με την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ανεξαρτησία στην μετακίνηση. Τα δυναμικά Compact SUV  έχουν υψηλή απόδοση, προηγμένες τεχνολογίες, ψηφιακές υπηρεσίες, πολυτελή χαρακτηριστικά και πάνω από όλα άριστη οδική συμπεριφορά.
H Volvo Car Hellas ανταποκρίθηκε στην αυξημένη ζήτηση. Τα ετοιμοπαράδοτα Volvo είναι εκδόσεις των ήπιων υβριδικών XC60 Β4 με ισχύ 197 ίππων και XC60 Β5 (235 ίππων), του ήπιου υβριδικού XC90 B5 με ισχύ 235 ίππων, καθώς και του αμιγώς ηλεκτρικού XC40 Recharge P6, με τον ηλεκτροκινητήρα των 231 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πολυβραβευμένα SUV που έχουν κερδίσει την προτίμηση των πελατών και είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Επίσημων Διανομέων Volvo, προσφέρονται με δωρεάν οδική βοήθεια και εγγύηση 5 ετών. Επιπλέον, το XC40 Recharge P6 διατίθεται με δωρεάν συντήρηση 3 ετών και ολοκληρωμένο προαιρετικό πακέτο τριετούς ασφάλισης, όπως κάθε αμιγώς ηλεκτρικό Volvo Recharge. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης