Η Aston Martin γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνιας ζωής της και έχει επιλέξει διάφορους τρόπους να το Το A3 του 1921 είχε κινητήρα 1,5 λίτρων με απόδοση 11 ίππους.γιορτάσει. Πρόσφατα παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Vantage Roadster, η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα μοναδικό μοντέλο της φίρμας.

Πρόκειται για το A3, ένα μοντέλο θρυλικό του 1921 το οποίο κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στο Abingdon Road του Kensington. Έχουν σωθεί μόλις τρία μοντέλα A3 από τον παλιότερο dealer της Aston Martin στο Walton τα οποία δίνουν ένα άρωμα από Peaky Blinders στο περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό υπάρχει και ένα μικρό κείμενο που είχε διασωθεί από το εργοστάσιο στο Kensington.

Έχουν περάσει 100 χρόνια, αλλά η γοητεία παραμένει αξεπέραστη

Η Vantage Roadster A3, όπως ονομάστηκε, έχει βαφτεί στο μαύρο μεταλλικό χρώμα του αρχικού μοντέλου, Τα μηχανικά μέρη της Vantage παραμένουν ίδια με την απλή έκδοση Roadster με απόδοση 500 ίππους!ενώ στο εμπρός μέρος δεσπόζει η μεγάλη γρίλια με το μεταλλικό χρώμα στον εξωτερικό δακτύλιο. Το σήμα έχει αντικατασταθεί με εκείνο του μοντέλου του 1920, ενώ στο καπό έχουν τοποθετηθεί δερμάτινοι ιμάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τροχοί είναι τεράστιοι 20 ιντσών σε μαύρο χρώμα, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι στο χρώμα του χαλκού. Στο εσωτερικό το δέρμα κυριαρχεί στα καθίσματα και στην κονσόλα, ενώ τα χειριστήρια έχουν χάλκινο περίβλημα για να τιμήσουν το A3. Η τιμή της ειδικής έκδοσης δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά σίγουρα θα είναι τσουχτερή.

Εκατό χρόνια μετά έχουν αλλάξει πολλά, αλλά όχι η υψηλού επιπέδου αισθητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια Aston Martin Speedster αφιερωμένη στην DBR1

Η Aston Martin θα χρησιμοποιήσει κινητήρα της AMG στο Valhalla

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης