Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο ένα βασικό μέσο μεταφοράς για τον σύγχρονο άνθρωπο που ζει σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις ακόμη και σε μικρά χωριά που οι μετακινήσεις είναι πιο δύσκολες. Είναι πολύ περισσότερο ένας τρόπος ζωής συνώνυμος με την ανεξαρτησία, την ελευθερία κινήσεων και τα ταξίδια. Όποια κι αν είναι η εργασία μας, όσο συχνά κι αν χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις, ένα αυτοκίνητο μάς επιτρέπει να προγραμματίσουμε καλύτερα και με μεγαλύτερη ελευθερία τις μετακινήσεις και τα ταξίδια μας.

Το αυτοκίνητο είναι το πιο προσωπικό μέσο μεταφοράς και διευκολύνει σε απίστευτο βαθμό την καθημερινότητά μας και τελικά τη ζωή μας. Προσφέρει στον οδηγό αυτονομία και ελευθερία κινήσεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά αυτοκίνητο, δύσκολα επιστρέφουν στις μέρες των ατελείωτων αναμονών στις στάσεις των μέσων μεταφοράς, ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις ή λόγω δουλειάς έχουν πολλές μετακινήσεις μέσα στην ημέρα. Γενικότερα το συναίσθημα της ανεξαρτησίας που χαρίζει ένα αυτοκίνητο δεν είναι κάτι που αμφισβητείται και γι’ αυτό και βλέπουμε χιλιάδες αυτοκίνητα στους δρόμους. Το ΙΧ είναι συνυφασμένο με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε αυτοκίνητο και μια ασφάλεια

Η νομοθεσία επιβάλει κάθε αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους να είναι ασφαλισμένο για αστική ευθύνη έναντι τρίτων, γεγονός που ως οδηγούς μας προστατεύει σε περίπτωση κάποιου τροχαίου ατυχήματος. Σε περίπτωση ελέγχου από την τροχαία, ένα μη ασφαλισμένο όχημα θα έχει πρόστιμα και άλλες κυρώσεις, ενώ τα πράγματα χειροτερεύουν σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς οι συνέπειες για το ανασφάλιστο όχημα είναι σημαντικές τόσο σε οικονομικό όσο και ποινικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε οδηγός και μια διαφορετική ασφάλεια

Αφού, λοιπόν, όλοι οι οδηγοί είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο να ασφαλίζουμε τα αυτοκίνητά μας με ένα ελάχιστο ποσό για αστική ευθύνη και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να επιλέξουμε ασφαλιστική εταιρεία για να κυκλοφορούμε στους δρόμους, ίσως θα ήταν πιο έξυπνο και χρήσιμο να ακολουθήσουμε τα ειδικά προγράμματα που διαμορφώνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξουμε εκείνα τα ασφαλιστικά προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό μας αυτοκίνητο και στο δικό μας τρόπο ζωής.

Για παράδειγμα, ένας οδηγός που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του για επαγγελματικούς λόγους και διανύει καθημερινά πολλά χιλιόμετρα δεν έχει τις ίδιες ανάγκες με κάποιον που μένει κοντά στον χώρο εργασίας και χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο κυρίως για μικρές αποστάσεις. Ένας άλλος οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί περισσότερο τα μέσα μεταφοράς για τις μετακινήσεις του ή ακόμη και να εργάζεται από το σπίτι, ενώ κάποιος άλλος να συντηρεί ένα αυτοκίνητο όχι γιατί το χρειάζεται μέσα στην πόλη, αλλά γιατί του αρέσουν οι οδικές αποδράσεις το Σαββατοκύριακο. Κάθε οδηγός έχει και διαφορετικό προφίλ, γιατί λοιπόν να μην έχει και διαφορετική ασφάλιση αυτοκινήτου;

Επιλέγουμε την ασφάλεια αυτοκινήτου που μας ταιριάζει

Είναι σημαντικό να επιλέξουμε ασφάλεια αυτοκινήτου με βάση το αυτοκίνητο, τη χρήση και τις ανάγκες μας. Εξίσου σημαντικό είναι η ασφαλιστική εταιρεία που θα αναλάβει το όχημά μας να είναι αξιόπιστη και να αισθανόμαστε κάθε στιγμή ασφαλείς, όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους.

Στην Anytime ασφάλιση αυτοκινήτου δε σημαίνει μόνο «αξιόπιστη βοήθεια όταν κι εφόσον προκύψει πρόβλημα», σημαίνει πολλά περισσότερα. Οι ασφαλισμένοι οδηγοί της Anytime γνωρίζουν ότι είναι ασφαλείς και προστατευμένοι, έχουν λιγότερο άγχος και μια πιο ήρεμη καθημερινότητα, καθώς το αυτοκίνητο και η οδήγηση δεν τους δημιουργεί πια καμιά ανησυχία.

Η Anytime σχεδιάζει καινοτόμα προγράμματα, ανταποκρίνεται στις δικές μας σύγχρονες ανάγκες και μας δίνει συνεχώς αποτελεσματικές λύσεις. Έτσι, απολαμβάνουμε μια πιο ήρεμη οδήγηση και μια πιο ήρεμη ζωή, επειδή γνωρίζουμε πώς οτιδήποτε και να συμβεί, θα το αντιμετωπίσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για αυτό και η Anytime ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των οδηγών και προσφέρει τα πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης αυτοκίνητου με έκπτωση που αγγίζει το 40% στην ετήσια ασφάλιση και δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ταυτόχρονα, η Anytime προσφέρει έναν ολόκληρο κόσμο πέρα από τα όρια της ασφάλισης. Γιατί οι ασφαλισμένοι οδηγοί απολαμβάνουν αποκλειστικές υπηρεσίες και προνόμια μέσα από τις σημαντικές συνεργασίες με ένα μεγάλο δίκτυο εταιρειών στην Ελλάδα.

Με την Anytime κάθε οδηγός είναι ήρεμος γιατί απολαμβάνει πάντοτε περισσότερη ασφάλεια πληρώνοντας λιγότερη ασφάλιση!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης