Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Όταν κάποιος στηρίζει φιλανθρωπικά ιδρύματα, ορφανοτροφεία, παιδικά χωριά SOS,γηροκομεία η γενικότερα κοινωφελείς οργανισμούς,δεν μπορεί παρά να επιβραβεύσουμε τη βοήθεια που προσφέρει ο καθένας ξεχωριστά.Δεν έχει σημασία το είδος της βοήθειας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημασία έχει η πράξη. Για παράδειγμα η εταιρία ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ στήριξε το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης,δίνοντας ένα  7θέσιο πολυχρηστικό Dacia LODGY.Το αυτοκίνητο αυτό θα διευκολύνει τις μετακινήσεις των παιδιών,αλλά και του προσωπικού που στελεχώνει το χωριό.

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή.Άλλα παιδιά έμειναν ορφανά και άλλα βρέθηκαν εγκαταλειμμένα έξω από σπίτια.

Κύριος στόχος των ανθρώπων που απασχολούνται στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» είναι η υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού κατά το πρότυπο της οικογένειας που αποτελεί το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας.
Η εταιρία  ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.που είναι αποκλειστικός Εισαγωγέας Renault & Dacia στην Ελλάδα, αυτή τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, υποστηρίζει τις κοινωνικές δομές και δράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράδοση του Dacia LODGY έγινε στις εγκαταστάσεις του νέου μέλους του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault και Dacia στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 70), Βιο-Καρ plus Ε.Π.Ε. Εκ μέρους του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο, το αυτοκίνητο παρέλαβε ο κ. Λουκάς Ίσσαρης, Γ. Διευθυντής του Χωριού. 

Δύο λόγια για το Dacia LODGY 

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, πολυχρηστικό, 7θέσιο μοντέλο, με compact εξωτερικές διαστάσεις, πλούσιους εσωτερικούς χώρους, που εξασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις για μέχρι και 7 επιβάτες, αλλά και δυνατότητα μεταφοράς έως 1.861 λίτρων αποσκευών, ανάλογα τις ανάγκες.

Είναι πολυμορφικό. Τα ξεχωριστά καθίσματα της 3ης σειράς  μπορούν να αφαιρεθούν τελείως και η μεσαία σειρά καθισμάτων  μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως, ώστε οι μεταφορικές ικανότητες να προσαρμόζονται ανάλογα τις ανάγκες μετακίνησης κάθε φορά.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης