Του Λουκά Παπαλάμπρου

Περισσότεροι χώροι, περισσότερη ευελιξία, περισσότερη απόλαυση. Με αυτές τις λέξεις, η Porsche περιγράφει την έκδοση Cross Turismo του αμιγώς ηλεκτροκίνητου τετράθυρου μοντέλου της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει ένα επιπλέον πρόγραμμα οδήγησης (Gravel)

Η Taycan Cross Tursimo ανήκει στην κατηγορία των shooting brake. Είναι ένα επιβλητικό και απόλυτα ικανό όχημα, ένα πολυτελές και συγχρόνως υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί και σε off-road επιφάνειες χάρη στην αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, την προηγμένη τετρακίνηση και την αερανάρτηση. Μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος

Οι μηχανικοί της Porsche συνεχίζουν το πρόγραμμα εξέλιξης του εντυπωσιακού EV μοντέλου με μια σειρά πρωτοτύπων να τεστάρονται σε κάθε είδους τερέν. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε πίστες, σε χώμα και σε απαιτητικές ορεινές διαδρομές, από το Nurburgring, έως τα Πυρηναία και τη Ν. Αφρική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, οι δοκιμαστές έχουν διανύσει με τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της Taycan Cross Turismo 998.361 χιλιόμετρα, αξιολογώντας κάθε τμήμα και λειτουργία.

Το ηλεκτρικό shooting brake πατάει σε ζάντες 21 ιντσών, είναι πιο ψηλό κατά 30 χλστ., προσφέρει εκπληκτικούς χώρους στην καμπίνα, διαθέτει ένα εντυπωσιακό πορτμπαγκάζ και ακόμη και κοτσαδόρο από τη βασική έκδοση.

Αν και δεν επιβεβαιώνεται από την εταιρεία, είναι βέβαιο πως θα διατίθεται στις εκδόσεις 4S, Turbo και Turbo S. Όσο για το παγκόσμιο ντεμπούτο, προγραμματίζεται για το καλοκαίρι.

 

 

Πιάνει τα 200 σε 10,8 δευτερόλεπτα η νέα Porsche 911 GT3

O Lewis Hamilton πήρε μια Porsche Taycan Turbo S

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης