Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η νέα γενιά του δημοφιλούς SUV της Dacia είναι πλέον διαθέσιμη στη χώρα μας με τον αποδοτικό 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 115 ίππων και 260 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To μοτέρ καλύπτει πλήρως τις αυστηρότερες προδιαγραφές, διαθέτει σύστημα επιλεκτικού καταλυτικού περιορισμού (SCR) για τον περιορισμό των οξειδίων του αζώτου (NOx) και διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 1.5 Blue dCi 115 προσφέρεται τόσο στην έκδοση 4Χ2 όσο και στην 4Χ4. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις, με τα 0-100 στην πρώτη εκδοχή να επιτυγχάνονται σε 10,5 δευτερόλεπτα.

Το καινούργιο Duster είναι ριζικά αναβαθμισμένο και αποτελεί σημείο αναφοράς για την αντοχή, την πρακτικότητα, τις δυνατότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη και την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης από το βασικό επίπεδο «Ambiance», περιλαμβάνοντας Hill Start Assist με Hill Descent Control (4×4), φώτα ημέρας LED, μπάρες οροφής, αισθητήρες φωτεινότητας, έξι αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηχοσύστημα Plug & Radio.

Η τιμή του Dacia Duster με τον κινητήρα 1.5 Blue dCi 115 ξεκινά από 15.980 ευρώ και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τρία χρόνια οδική βοήθεια.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Duster

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης