Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ονειρικό, υπέροχο, απολαυστικό, ακαταμάχητο, εκρηκτικό. Η νέα 911 GT3 εκφράζει τα πάντα. Είναι το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης, μια μηχανή των δρόμων με αγωνιστικά γονίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, σημείωσε έναν εντυπωσιακό χρόνο στη φημισμένη πίστα του Nurburgring, αποδεικνύοντας ό,τι είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα. Φυσικά, ένα καθαρόαιμο sportcar όπως αυτό της Porsche πρέπει να εξοπλίζεται με τα κατάλληλα ελαστικά.

Οι Γερμανοί επέλεξαν να τοποθετήσουν στην καινούρια 911 GT3 (992) τα Pilot Sport Cup 2 της Michelin. Τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι πρώτης τοποθέτησης και εξελίχθηκαν ειδικά για το αυτοκίνητο. Για όσους θέλουν κάτι πιο σπέσιαλ, υπάρχουν και τα Pilot Sport Cup 2 R Connect, τα οποία φορούσε το αυτοκίνητο που έκανε το ρεκόρ στην «Πράσινη Κόλαση».

Οι διαστάσεις είναι 255/35 ZR 20 εμπρός και 315/30 ZR 21 πίσω. Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης διαθέτουν νέας γενιάς διπλά μείγματα γόμας. Υιοθετούν τη φιλοσοφία της Michelin «Track to street», προσφέροντας τα υψηλότερα επίπεδα αντοχής, πρόσφυσης, χειρισμού κι ασφάλειας τόσο για καθημερινή χρήση, όσο και σε πολύ απαιτητικές συνθήκες χρήσης στην πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, τα Pilot Sport Cup 2 R Connect αναπτύχθηκαν γι΄αυτούς που θέλουν τις απόλυτες επιδόσεις στα circuit, με τα μείγματα γόμας να προέρχονται απευθείας από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης, διαθέτουν το σύστημα αισθητήρων «MICHELIN Track Connect», επιτρέποντας στους οδηγούς να παρακολουθούν συνεχώς τις πιέσεις των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορούν να τις ρυθμίσουν ανάλογα μέσα στην πίστα.

Εκπληκτικός χρόνος από τη νέα Porsche 911 GT3 στην «Πράσινη Κόλαση»

O Lewis Hamilton πήρε μια Porsche Taycan Turbo S

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης