Συνδυάζοντας την ιαπωνική αξιοπιστία με τις τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, τη συνδεσιμότητα, την οικονομία καυσίμου, τις συμπαγείς διαστάσεις και την άνεση της καμπίνας, το μικρό μοντέλο της Mitsubishi ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις αυτών που αναζητούν ένα καθαρόαιμο αυτοκίνητο πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο Space Star υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Dynamic Shield», διαθέτοντας ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα που αναδεικνύει τον δυναμισμό του αμαξώματος.  Επίσης, χάρη στον φαρδύτερο πίσω προφυλακτήρα και την πτέρυγα στην οροφή, το πεντάθυρο mini δείχνει χαμηλότερο και πιο πλατύ.

Το εσωτερικό είναι αναβαθμισμένο ποιοτικά, διαθέτοντας νέες επενδύσεις σε μαύρη ή γκρι απόχρωση, συνθετικό δέρμα στις πόρτες με υφασμάτινο ένθετο, υποβραχιόνιο με υφασμάτινη επένδυση και ανθρακονημάτινες πινελιές. Αλλαγές έχουν γίνει και στον πίνακα οργάνων, με τη Mitsubishi να εξοπλίζει το μοντέλο με το σύστημα πολυμέσων Smartphone-linked Display Audio, οθόνη αφής 7 ιντσών με λειτουργίες πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To πακέτο ασφαλείας ADAS δεν θα μπορούσε να λείπει από τον εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών, προειδοποίηση αλλαγής πορείας και αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων. 

Κάτω από το καπό βρίσκονται οι τρικύλινδροι κινητήρες 1.0 και 1.2 λίτρου απόδοσης 71 και 80 ίππων με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC και Auto Stop & Go. Συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή το INVECS-III CVT στην περίπτωση του 1.200άρ, προσφέροντας υψηλότερη απόδοση και συγχρόνως μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

Το λανσάρισμα του Space Star στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει μετά το ντεμπούτο στις εκθέσεις αυτοκινήτου των Βρυξελών και της Βιέννης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης