«Ελεύθερες» άφησε τις τιμές των καυσίμων το υπουργείο Εμπορίου της Κύπρου, καθώς αποφάσισε να ανακαλέσει το διάταγμα της 22ας Φεβρουαρίου για την επιβολή πλαφόν για διάστημα οχτώ ημερών.

Η απόφαση του υπουργού Εμπορίου, Αντώνη Πασχαλίδη, προέκυψε με την υποβολή νέων στοιχείων από την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του υπουργείου.

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν, «ο υπουργός Εμπορίου τονίζει ότι το υπουργείο Εμπορίου έχοντας ως βασικό στόχο την προστασία των καταναλωτών, θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τον τομέα των πετρελαιοειδών με σκοπό να διασφαλίζεται ότι οι τιμές των καυσίμων στην Κύπρο ακολουθούν αναλογικά τις διακυμάνσεις που παρατηρούνται στη διεθνή αγορά και ειδικότερα στις αντίστοιχες τιμές εισαγωγής».

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης