Οι δολοφονίες σκύλων στην Αμαλιάδα, αδέσποτων και δεσποζόμενων, δυστυχώς συνεχίζεται… Και δεν είναι μόνο η ανησυχία των φιλόζωων ή των πιο ευαισθητοποιημένων της τοπικής κοινωνίας αυτό που απασχολεί, αλλά κυρίως οι πρακτικές που ακολουθούν οι δράστες. Χθες στην οδό Ναβαρίνου, στην έξοδο της Αμαλιάδας προς Σαβάλια, οι περίοικοι αντίκρισαν νεκρά τουλάχιστον πέντε σκυλιά, εκ των οποίων τα δύο αδέσποτα.

Ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές αλλά και οι κτηνιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να εξετάσουν τα περιστατικά και να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες της αποτρόπαιης αυτής πράξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σακούλα με κόκαλα που πρέπει να έχουν εμποτιστεί με δηλητηριώδη ουσία, που οδήγησε και στο θάνατο των σκύλων.

Οργή, αγανάκτηση και θλίψη επικρατεί στους κατοίκους της περιοχής, καθώς όπως ανέφεραν τα σκυλιά δεσποζόμενα και αδέσποτα, δεν ενοχλούσαν κανένα και σίγουρα κάποιος άρρωστος νους, υλοποίησε αυτό το σχέδιο εξόντωσής τους.

Από την άλλη ο δήμος Ήλιδας, όπως και όλοι οι δήμοι στην Ηλεία, όπου το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι οξυμένο ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να δημιουργηθούν δομές που θα φροντίσουν τα αδέσποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης