Η Google έριξε το πρώτο φως στο σκοτάδι στην υπόθεση της 19χρονης αγνοούμενης από το Κορωπί. Τα ηλεκτρονικά στίγματα της Άρτεμης, που κάποιος φρόντισε να διαγράψει, δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Στην πολυσέλιδη έκθεσή της, η Google αναφέρει ότι τα στίγματα του κινητού της και όλο το ηλεκτρονικό ιστορικό της, σβήστηκαν από συγκεκριμένο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, ο Εγκληματολόγος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων Βασίλειος Γεωργόπουλος, η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να γίνει από λάθος κάποιου, αλλά εσκεμμένα.

«Φαίνεται πως το άτομο που τα διέγραψε γνώριζε τον τρόπο για να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου, έκανε αίτημα διεξαγωγής πραγματογνωμοσύνης επί της έκθεσης της Google και όρισε τον Βασίλειο Γεωργόπουλο ως τεχνικό σύμβουλό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έχει πρόσβαση στην πραγματογνωμοσύνη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο κύριος Γεωργίου τόνισε ότι συμπληρωματικά στην υπάρχουσα μήνυση για αρπαγή, κατατέθηκε και αυτή της ανθρωποκτονίας.

«Ζητήσαμε επίσημα με αίτημά μας στον Εισαγγελέα, η υπόθεσή  μας να ερευνηθεί από το αρμόδιο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.»

Πηγή: anikolouli.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης