Video-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

«Θα σας σκοτώσω όλους. Καταστρέφεται το σπίτι μου και εσείς δεν κάνετε τίποτα» φέρεται να έλεγε εδώ και καιρό ο 77χρονος δράστης στους υπαλλήλους της Υπηρεσίας ‘Υδρευσης του Δήμου Διονύσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας, λίγο μετά τις 08:30, ο δράστης, μαινόμενος για έναν λόγο άνευ σημασίας, δίχως δεύτερη σκέψη εισέβαλε στον εσωτερικό χώρο της δημόσιας υπηρεσίας, η οποία βρίσκεται στην οδό Λακωνίας.

Ο δράστης σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι εξ επαφής και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από σχεδόν έναν χρόνο, όταν ο δράστης απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου της περιοχής του, προκειμένου να αναφέρει διαρροή από την οποία καταστρέφονταν τα θεμέλια του σπιτιού του, όπως υποστήριζε ο ίδιος.

Δηλώσεις του δημάρχου Διονύσου

 

Οι υπάλληλοι της εν λόγω υπηρεσίας πράγματι πήγαν στο σημείο για να επιδιορθώσουν τη βλάβη. Όπως απεδείχθη όμως, δεν υπήρχε βλάβη, με αποτέλεσμα να φύγουν. Λίγους μήνες αργότερα ο δράστης απευθύνθηκε εκ νέου στην υπηρεσία λέγοντας ότι το σπίτι του θα καταστραφεί λόγω διαρροής σε κάποιο σωλήνα που είχε εντοπίσει ο ίδιος εκτός σπιτιού.

Η υπηρεσία στέλνει εκ νέου συνεργείο στην περιοχή για να αποκαταστήσει τη ζημιά. Ωστόσο οι υπάλληλοι δεν διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί ο δράστης, ο οποίος αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας να πυροβολήσει τον 53χρονο προϊστάμενο της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Διονύσου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του zougla.gr, ο δράστης, ηλικίας 77 ετών, είχε επισκεφθεί και άλλες φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για τη διαρροή στο σπίτι του, η οποία ωστόσο δεν είχε διαπιστωθεί.

Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το αιματηρό περιστατικό είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στον δράστη και το θύμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης