Εντοπίστηκε νεκρός ο 70χρονος ψαράς στη Ζαχάρω

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 19:40
Εντοπίστηκε νεκρός ο 70χρονος ψαράς στη Ζαχάρω

Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος ψαράς, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν η βάρκα του είχε βρεθεί στην παραλία της Ζαχάρως.

Πρόκειται για τον συνταξιούχο αστυνομικό Σταύρο Αλεβίζο του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί και τελικά βρέθηκε νεκρός στην παραλία της Ζαχάρως.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε όπως κάθε μέρα, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, από το Κατάκολο με την βάρκα του για ψάρεμα που ήταν και η μεγάλη του αγάπη. 

Μάλιστα  ο προορισμός του ήταν ανοιχτά της Ζαχάρως όπου έριξε το παραγάδι του το οποίο βρέθηκε μέσα στη θάλασσα. 

Συνήθως καθόταν γύρω στην μιάμιση ώρα, το μάζευε και επέστρεφε στο Κατάκολο όπου έκανε 45 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει στο λιμάνι από την περιοχή που ψάρευε.  

Ωστόσο νωρίς το πρωί του Σαββάτου δεν είχε δώσει σημεία ζωής  και οι δικοί άρχισαν να ανησυχούν.  

Αργά το μεσημέρι εντοπίστηκε η βάρκα του κοντά στην παραλία  στην  περιοχή του «Παραθίν Αλός» από πολίτες, οι οποίοι  ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Κατακόλου. 

Άμεσα λιμενικοί έσπευσαν στην περιοχή που είχε υποδειχθεί από τους πολίτες και με την βοήθεια ενός τρακτέρ την τράβηξαν στην άμμο.

Σε απόσταση  500 με 700μέτρα από το σημείο που ήταν η βάρκα του, βρέθηκε  ο συνταξιούχος αστυνομικός χωρίς τις αισθήσεις του. 

Η νεκροψία -νεκροτομή που θα διενεργηθεί θα αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, καθώς ο 70χρονος ήταν ιδιαίτερα έμπειρος με την θάλασσα ενώ ήξερε και καλό κολύμπι…

Πηγή: Patrisnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 19:47