Επίθεση στα γραφεία του δημάρχου Ελληνικού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, 08:07
Επίθεση στα γραφεία του δημάρχου Ελληνικού
Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του δημάρχου Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη της ομάδας «Μισούμε ακόμα ο Δεκέμβρης συνεχίζεται».Σε ανάρτηση που υπογράφεται από την εν λόγω ομάδα στον ιστότοπο Athens Indymedia αναφέρονται τα εξής:

Έχοντας βαθιά συναίσθηση πως ο Δεκέμβρης του 2008 έγινε Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ χάρη ακριβώς στη διάχυση του, αποφασίσαμε το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη 2018 να κινηθούμε ακριβώς πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Να επιλέξουμε μια γειτονιά της Αθήνας και να χτυπήσουμε καθεστωτικούς (οικονομικούς κ' πολιτικούς) στόχους. Η γειτονιά αυτή ήταν το Ελληνικό.

Κλείσαμε με κάδους την οδό Ιασωνίδου και καταστρέψαμε τις τζαμαρίες και τα ΑΤΜ των τραπεζών Εθνική, Πειραιώς και Eurobank.Επίσης "κατεβάσαμε" τις τζαμαρίες των γραφείων του σκουπιδιού που λέγεται Κωνσταντάτος, του υπαλληλίσκου του Λάτση που αναρριχήθηκε στο πόστο του δημάρχου για να διευκολύνει το ξεπούλημα του αεροδρομίου. Του αμοραλιστή πολιτικάντη που γλύφει το ακροδεξιό ακροατήριο και κάνει πλάτες στους φασίστες προσκαλώντας να παρελάσουν την 28η Οκτώβρη τους ξεφωνημένους εφέδρους ναζί της "ΟΔΕΥΩ".

ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, 08:10