Ένα σάντουιτς οδήγησε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Αμανατίδη, σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, αφότου έφαγε ένα σάντουιτς, παρουσίασε συμπτώματα δηλητηρίασης, τα οποία όμως αρχικά έμοιαζαν με αυτά του κορωνοϊού. Έτσι, αφού συμβουλεύτηκε τον γιατρό του, υποβλήθηκε σε τεστ Covid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν Covid. Μετά, όταν πήγα στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο, ξεκίνησε ένας πυρετός μεταξύ 37,5 με 38. Ξεκίνησα αιματολογικές εξετάσεις, που είχαν παράξενα αποτελέσματα. Σήμαινε ότι υπάρχει μια φλεγμονή. Και ενώ οι μέρες περνούσαν, βρέθηκε ότι ήταν ένας εντερόκοκκος, ο οποίος, μέσα από τη φλεγμονή, τη δηλητηρίαση του εντέρου, μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά» είπε ο κ. Αμανατίδης.

«Μάλλον υπήρχε μια διαδικασία βλάβης στην καρδιά και όταν τελευταία στιγμή ο πνευμονολόγος με “διέταξε” να φύγω για τη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι πρόκειται για ενδοκαρδίτιδα και όχι μόνο αυτό: είχε ήδη κάνει βλάβη στη βαλβίδα, που θα πρέπει να αντικατασταθεί» τόνισε περιγράφοντας την περιπέτεια που είχε.

Σύμφωνα με όσα του είπαν οι γιατροί, αυτό προκλήθηκε από μια μόλυνση του εντέρου και μέσω της φλεγμονής πήγε στην καρδιά. «Δυστυχώς ήταν πράγματα που για πρώτη φορά τα άκουγα» ανέφερε ο βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης