Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 17:21
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προ των πυλών στον αυτοκινητόδρομο Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Εύζωνοι στον ανισόπεδο κόμβο Αγίου Στεφάνου καθώς και επί του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή του Ωρωπού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στον ανισόπεδο κόμβο του  Αγίου Στεφάνου - στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα- θα πραγματοποιηθεί στένωση της ράμπας εισόδου και  πλήρης αποκλεισμός του αριστερού παραδρόμου που ξεκινά από το κλάδο εισόδου. Την περίοδο που θα  διαρκέσουν οι εργασίες, η κυκλοφορία του παραδρόμου θα εξυπηρετείται μέσω της οδού Ασκληπιού.

Παράλληλα, από  απόψε το βράδυ έως και τις 15 Νοεμβρίου και από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, μέχρι τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, από το 33ο έως το 45ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της μεσαίας και αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση εργασιών σφαιριδιοβολής επί του οδοστρώματος.

Οι εν λόγω εργασίες θα εκτελούνται από Κυριακή έως Παρασκευή, με την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ κάθε πρωί με το πέρας αυτών το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.

Όπως τονίζεται, «η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους». Παράλληλα, «ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 17:21