Για τις 16 Νοεμβρίου διακόπηκε η δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι η οποία πλέον διεξάγεται στην αίθουσα τελετών του Εφετείου.

Το πρωί δήλωσαν παράσταση στο δικαστήριο 100 συγγενείς , τραυματίες και πυρόπληκτοι προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώ στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου θα νομιμοποιηθούν άλλοι 63.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε την αξιοπρέπεια να είμαστε εδώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους… Περήφανο τέκνο του Φιλίππου και της Σοφίας, περήφανος γονιός της Βασιλικής και της Σοφίας» ανέφερε έντονα φορτισμένος απευθυνόμενος στους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ο Γιάννης Φιλιππόπουλος Γιάννης, ο οποίος έχασε τα δίδυμα παιδιά του και τους γονείς του.

Υπενθυμίζεται πως, η οικογένεια Φιλιπποπούλου η οποία είχε τη τραγική ιστορία των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής, που χάθηκαν αγκαλιασμένες στην πύρινη λαίλαπα μαζί με τον παππού και τη γιαγιά στο οικόπεδο της φρίκης, στην προσπάθειά τους να σωθούν προς τη θάλασσα.

Όλοι ήλπιζαν ότι τελικά οι γονείς τους θα τα έβρισκαν ζωντανά, ωστόσο ο επίλογος ήταν ο πλέον τραγικός που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Τα δύο αυτά διδυμάκια θέλησε η μοίρα… να γεννηθούν και να πεθάνουν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης