Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε την Τρίτη το βράδυ στα Ζωνιανά, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο αδέρφια, 45 και 54 χρονών, μετά από συμπλοκή με μέλη γνωστής οικογένειας στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το αιματηρό περιστατικό έγινε σε δύο συναντήσεις με τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη λογομαχία σημειώθηκε την Τρίτη αργά το απόγευμα στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο, όπου μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα. Εκεί, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισαν να καβγαδίζουν με ένα μέλος της οικογένειας να παίρνει την κατσούνα και να ξυλοκοπά άγρια στο κεφάλι τον 45χρονο. Στη συνέχεια έφυγε με τους υπόλοιπους από την περιοχή.

Δεύτερος καβγάς άνοιξε στη συνέχεια, όταν ο 54χρονος αδερφός του 45χρονου έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας και πήγε να τους ζητήσει τον λόγο.

Η υπόθεση ξέφυγε για μία ακόμα φορά καθώς βγήκαν όπλα, με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στη λεκάνη και συγκεκριμένα στον κόκκυγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος, ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε – «Αστακός» τα Ζωνιανά

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις έρευνες κάνοντας αυτοψία στις περιοχές όπου σημειώθηκαν οι δύο επεισοδιακές σκηνές, ενώ πήραν και καταθέσεις τόσο από τους τραυματίες όσο και από κατοίκους.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα από το αιματηρό περιστατικό οι αστυνομικοί κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον δράστη, ο οποίος είναι ένας 25χρονος άνδρας.

Ήδη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Την ίδια ώρα, στα Ζωνιανά από χθες το βράδυ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία υπό τον φόβο της βεντέτας.

Βέβαια, σύμφωνα με μαρτυρίες, τα πράγματα φαίνεται πως είναι ήρεμα στην περιοχή.

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 54χρονο

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων κι από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο 45χρονος έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, να γίνονται ράμματα στο τραύμα του και μετά να παίρνει εξιτήριο, καθώς δεν υπήρχε κάποια ανησυχία για την υγεία του.

Αντίθετα, ο 54χρονος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου.

Την Τρίτη, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο οι γιατροί να βγάλουν τη σφαίρα από το σώμα του, καθώς κρίθηκε επικίνδυνο σε αυτή τη φάση για την πορεία της υγεία του.

Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης, ο τραυματίας έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

Πηγή: cretapost

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης