Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία του 43χρονου εργάτη και τον τραυματισμό ενός ακόμη 41χρονου εργαζόμενου, από τον 40χρονο στη λεωφόρου Τατοΐου στη Νέα Ερυθραία, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν ντυμένος σαμουράι, και με το όπλο που είχε στην κατοχή του μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου, όπου ήταν οι δύο άνδρες, πραγματοποιώντας εργασίες φυσικού αερίου και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε στο σημείο του εγκλήματος. Ο 40χρονος, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας, που έφτασε άμεσα στη περιοχή, επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση.

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο Έλληνα γείτονά του και έτερο 43χρονο Έλληνα, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην πιλοτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο. Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σχετικά με τη σύλληψη 40χρονου ημεδαπού για ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος έτερου 43χρονου ημεδαπού που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες σήμερα στη Νέα Ερυθραία, μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

περίστροφο

μεταλλικό τσεκούρι,

ξίφος με μήκος λάμας -67- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,

ξιφίδιο με μήκος λάμας -20- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,

-2- αυτοσχέδια δρεπάνια,

στολή πολεμικής τέχνης,

-36- φυσίγγια,

-6- κάλυκες,

νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες,

ζυγαριά ακριβείας και

κινητό τηλέφωνο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης