Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

Συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης μέσα σε 48 ώρες για την 12χρονη Νικολία από την Οβρυά Πάτρας, που διεγνώσθη με όγκο στην περιοχή της δεξιάς κλείδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που χρειάζοντουσαν ώστε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική αφαίρεση του όγκου η οποία κοστίζει 81.270 ευρώ.

Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί στις 6 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό κέντρο στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Η μητέρα του παιδιού μάλιστα στην απέλπιδα προσπάθειά της είχε βάλει πωλητήριο στο σπίτι στο οποίο ζούσαν προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα τα οποία απαιτούνταν για να χειρουργηθεί κάτι που δεν χρειάστηκε καθώς μέσα σε 48 ώρες κατάφεραν όλοι όσοι ευαισθητοποιήθηκαν να συγκεντρώσουν το ποσό των 85.000 ευρώ και έτσι η μικρή Νικολία θα πετάξει στις 29 Μαΐου για τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τι δήλωσε στη «Ζούγκλα» για το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης του κόσμου η μητέρα της 12χρονης Νικολίας, Γιάννα Μπακοπούλου:

 

Η κυρία Γιάννα Μπακοπούλου απηύθυνε μέσω του facebook ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους όσοι βοήθησαν:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) μετά από δέκα ολόκληρους μήνες θα μπορέσω να κλείσω τα μάτια μου και να ξεκουραστώ με μια μόνο σκέψη να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο και όχι με χιλιάδες σκέψεις που με κρατούσαν ξάγρυπνη για το πώς θα βοηθήσω το παιδάκι μου! Ευχαριστώ από την καρδιά μου το ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ που στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε, τον Άρη Γαλιατσάτο την Ιωάννα Ξηρομερίτη, όλα τα πατραϊκά και όχι μόνο ειδησεογραφικά δίκτυα, το Σύλλογο Δασκάλων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και ιδιαιτέρως δασκάλους και σύλλογο Γονέων καθώς και τον Διευθυντή Βασίλη Σπανό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς όπως και τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς που βρίσκεται στην περιοχή μας και τον Πατέρα Χαράλαμπο που στάθηκαν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή σαν οικογένεια καθώς και τους γονείς του σχολείου μας, όλους τους φίλους και γνωστούς που βοήθησαν και τέλος τους πιο σημαντικούς τους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη που ο καθένας παρόλο που ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές με το υστέρημα του  καταφέραν να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Νομίζω ότι πρέπει να ευχαριστήσω πολλούς ακόμα αλλά είμαι τόσο μπερδεμένη αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι όμως ότι θα το κάνω αναλυτικά εν καιρώ!!! Ευχαριστώ θερμά και πάλι».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης