Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης μέλη της συνέλευσης αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, με αίτημα να του δοθεί άδεια από τις φυλακές.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στα Προπύλαια η οποία ξεκίνησε στις 19.00.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστή η οδός Πανεπιστημίου ενώ τα μέλη της συνέλευσης αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα αν και αρχικά ήταν να κατευθυνθούν προς τη Βουλή μετέβησαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. 

 

Φωτογραφίες από την πορεία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στα Προπύλαια:

Σημειώνεται πως αργά τη νύχτα της Δευτέρας ο ισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται. 

Ο Δ. Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας εδώ και πέντε ημέρες, διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση άδειας από τις φυλακές, λόγω άρνησης του εισαγγελέα Βόλου, ο οποίος έκρινε ότι διαθέτει τα τυπικά, αλλά όχι τα ουσιαστικά στοιχεία.

Ο 60χρονος Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν ότι είχε πτώση της αρτηριακής πίεσης, λόγω της απεργίας πείνας, αλλά δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης