Ενώπιον της  Δικαιοσύνης είναι ο γνωστός τράπερ Light ο οποίος συνελήφθη με αφορμή βίντεο που δημοσιοποίησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο εμφανίζεται να διασκεδάζει σε κλάμπ έχοντας στην ζώνη του τρία όπλα.

Ο νεαρός προσήχθη  στον  εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο και το σπίτι του τράπερ, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, εντοπίστηκαν χάπια, δύο σακουλάκια με κάνναβη, 18.355 ευρώ, 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ένας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι. 

Ωστόσο, οι αρχές δεν εντοπίστηκαν τα όπλα, ένα εκ των οποίων εκτιμάται ότι φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου που φέρεται να ισχυρίζεται πως ήταν ψεύτικα και τα είχε για τις ανάγκες βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Ο τράπερ, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης