Zougla newsroom

Με την εμπλοκή και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο περνούν οι ώρες οι αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία για το προφίλ των ατόμων που έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα. Όσον αφορά στον 30χρονο Ελληνοϊρακινό που κατηγορείται ότι τράβηξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, μετά από έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είναι οπαδός αλλά όχι μέλος συγκεκριμένου συνδέσμου φιλάθλων. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες αργά το βράδυ, σε οπαδική εκπομπή, μέλη του συνδέσμου αρνήθηκαν ότι ο συγκεκριμένος ανήκει στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη από τη Μαγούλα, όπου είναι το σπίτι του, με έναν φίλο του, καθώς ο ίδιος δεν οδηγεί. Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο πρόσωπό του μετά από πληροφορίες αλλά και από μια μαρτυρία-κλειδί. Στο σπίτι του εντόπισαν και μια φόρμα που είναι ίδια με αυτή που απεικονίζεται στο βίντεο τη στιγμή που επιτίθεται από πίσω στον αστυνομικό της Ομάδας «Δράση». 

Όσον αφορά στους άλλους δύο συλληφθέντες που εντοπίστηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, πρόκειται για έναν 22χρονο αντιεξουσιαστή, μέλος συγκεκριμένης αναρχικής συλλογικότητας, που συνελήφθη για την επίθεση στο γραφείο του υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο δεύτερος, 23 ετών, φέρεται να είναι και αυτός οπαδός ομάδας, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν έχει απασχολήσει τις Αρχές για άλλες υποθέσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης