Βίντεο: Χάρης Γκίκας

«Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Πράγματι, η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων,   στο ύψος του 1,85 που ήταν η Ελένη μας, για να μην πω μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται εκεί τώρα…», δήλωσε συγκινημένος ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μετά το πέρας της δίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λυπάμαι αλλά κάποιοι θα έπρεπε μα δείξουν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια μας . Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάνανε προς το τέλος να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν . Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα χθες , υπουργούς παραυπουργούς … εμείς είμαστε μακριά από τέτοια κόμματα και αποχρώσεις, κι εγώ και η σύζυγός μου. Η υπόθεση είναι πρώτα απ’ όλα δική μας και μετά της ελληνικής κοινωνίας. Η ελληνική Δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της».

«Ευχόμαστε καμία μάνα να μην χάσει έτσι το παιδί της», δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δήλωσε: «κάνω έκκληση στους πολιτικούς να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια… Να αλλάξουν τους νόμους και να στηρίζουν τις οικογένεια των θυμάτων και όχι τους δολοφόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εισαγγελέα, η ίδια δήλωσε πως είναι «άξια και ενημερωμένη. Να μην καταφέρονται εναντίον της γιατί είναι πολύ μικροί στο ανάστημα όλοι αυτοί».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Τοπαλούδη:

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης